Size

450 sqm
4,800 sqft

Services

Strategy
Design
Delivery
A workplace designed to resonate with our methodology and culture. The communal workbench which flows through the core, organically promotes collaborative and engaged project teams. Contrasting forms and materials create spaces to share, retreat, socialise and achieve bold ideas.

Over the space of two years, our Melbourne studio grew from a team of five to 25. Our team was physically divided over two floors, impeding the collaborative way our strategists, designers and construction professionals work. We seized upon our upcoming move to Collins Street in Melbourne, to create an agile layout that reflects our unique methodology. 

Upon arrival at our new Melbourne studio, clients are greeted by a concierge style reception and business lounge with views through to Fitzroy gardens. A strategically placed breakout creates a magnetic hub for informal presentations and discussions, and is fully equipped to host large client functions flowing into the heart of the studio.

The space is zoned to allow people to connect and disconnect. We can retreat to a quiet space to focus, shift to the project room to create and innovate, or socialise in the open breakout area. 


The organically shaped workbench which flows through the core, is a visual nod to our other global studios. Unassigned seating means our thinkers, creators and makers can work collaboratively, the platform from which our integrated working methodology is built.

Suspended from the mesh ceiling, is a continuous light beam which weaves its way across the studio. Beautiful and practical it provides task lighting for the two communal workbenches and further links them together. Light is reflected up off the mesh ceiling bathing the studio in an atmospheric glow.

1 Collins Street connects us to the heart of Melbourne’s vibrant CBD. The design is strategically aligned with our vision and an important catalyst in the evolution of our culture and way of working.

Need more information? Get in touch