Size

2,500 sqm
26,900 sqft

Services

Strategy
Design
Delivery
A space for innovation, creativity and collaboration to propel Boston Scientific in their new Sydney workplace and bring the brand to life.

After outgrowing their existing space, Boston Scientific approached Unispace to develop a workplace model for their new location. As a global client of Unispace, we already had a deep understanding of their people, culture, brand and business goals. 

Pioneers in the field of interventional medicine, Boston Scientific is dedicated to transforming lives through meaningful, innovative medical solutions that improve the health of patients throughout the world. Their people are creative innovators and it was important to promote a collaborative  community within the workplace. 

Driven by guiding principles to foster creativity and promote connectivity, we presented a variety of options to suit their current size while also allowing for anticipated future growth. 


The final design is a hybrid concept which consists of neighbourhoods with assigned seating in team clusters. This allows teams to effortlessly connect, with supporting spaces dedicated to collaborative work, as well as focus space for technically complex tasks. Neighbourhoods offer a sense of place for each team to make their own.

Split over two floors, we introduced an interconnecting stair to activate all areas of the workplace. With key zones configured around or close to the stair, this facilitates seamless functionality and movement within the space.

Their new Sydney workplace is somewhere the Boston Scientific team can coexist and prosper; a workplace that functions as seamlessly as the human body.

Need more information? Get in touch