Size

2,630 sqm
28,300 sqft

Services

Strategy
Design
BDO’s growth aspirations called for a new workplace to suit. Welcoming yet impressive, their new office is designed to attract great staff and clients alike - an opportunity to embrace the future.

As part of BDO’s plan for growth, the global accounting and advisory network relocated to a new Melbourne office. Overlooking the Yarra River in Melbourne’s Docklands, BDO’s impressive new home gives its people access to local business centre facilities and attracts the next generation of employees.

BDO wanted a change from their previous office, which was dark and siloed. Through consultation with BDO’s teams, we uncovered the needs of each department. They had five main objectives for their new office: support a growing business, foster a sense of pride, encourage flexibility, engage its people and clients, and incorporate seamless, efficient technology.


We proposed a concept for an open, light-filled space that made the most of the large windows and river view. The new front of house area, with its stone travertine features, creates the best first impression for visitors – with plenty of space for meetings and entertaining.

Each department has a mix of open plan workstations, collaboration zones and enclosed rooms. And while the partners work from the same area as their team, we incorporated one focus room for every two partners for private phone calls and conversation.

Feedback has been glowing. A flexible workplace that can grow and adapt with the business, this new home provides BDO with exciting opportunities to attract new employees, re-energise their existing workforce and embrace the future. 

In July 2017, BDO was announced as a Silver Winner for Interior Design at the Melbourne Design Awards, which recognise 'innovative and creative building interiors'.

Need more information? Get in touch